Tuesday, 15 September 2015

Zinc VS Buasir

Bismillah,Assalamualaikum semua..maaf banyak hari tak update blog.Agak sibuk menyiapkan tempahan jubah customer.

Saja nak up kan tentang buasir ni.Kebetulan semalam regular customer GLA saya cerita dia kena buasir.Dah operate pun..Adoiii sakitnya saya pernah lalui situasi tu tapi tak la sampai decide nak operations.

Apa yang saya amalkan semenjak kenal Shaklee ni ialah Zinc Complex.Memang 200% saya bagi 👍👍👍👍 sebab Zinc totally baikkan buasir.

Orang perempuan yang pernah bersalin normal memang akan ada buasir ni..So kena la hati hati.Makan jangan pedas sangat,banyakkan minum air dan makan buah dengan kerap.Kurangkan makan daging merah ye.Tu la punca sembelit yang teramat sangat.Sebab tu la Zinc Complex Shaklee ada dalam Set Berpantang.Disamping baikkan luka bersalin normal/czer Zinc Complex Shaklee lebih hebat dari pati ikan haruan tau..

Pada yg ada buasir tapi malu nak cerita.Tak pe pm je liza..jangan segan silu.Best consultations i bagi u..dengan best price untuk pembelian dengan liza je la ek..win to win..

Salam Sayang,
Liza
012-3010634

Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...