Sunday, 18 June 2017

Dari Grab car Ke Shaklee

Banyak kelas semalam.Tapi cikliza tersangat la inspired dengan mamat macho bujang trang tang tang ni.

Kerja sebelum ni hanya bawa GRAB CAR sekitar KL.

Pernah buat dropship berbagai products.

Dan tuah dengan Shaklee juga .

Grab car sekarang hanya sambilan sebab income bonus dengan Shaklee lebih berlipat ganda daripada uoah grab car.

Dengan modal RM80 je sekarang BONUS mencecah 10k sebulan.

Korang nak tengok je?Bisnes modal kecil tapi pulangan yang bagus
Mai pm cikliza bagitau apa perlu buat.

#diarilizakama #oppotunity #shakleebonus #carbonus #5digitincome

Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...