Saturday, 12 August 2017

Jangan Jadi Anak Kedekut

Minggu ni ramai yang tanya berapa harga #omegaguardshaklee ni?

RETAIL price RM150 ye Tuan/Puan adik manis.

Tapi yang bestnya ada promo la Bulan Kemerdekaan ni.

Rugi la pada yang tak grab.Ada 5 botol

1 isteri
1 suami
1 Along
1 Angah + Acik
1 Atok/Opah

Ha cukup kan.Mak ayah terharu wei kalau korang bagi hadiah suppliment ni.

Tambah pulak omega memang sesuai untuk umur diorang.

Jangan korang terkejut kalau mak ayah canang satu kampung perihal anak hadiahkan "ubat" untuk sakit sekian-sekian.

Dan pulak kalau masalah kesihatan yang diorang ada tu beransur ok lepas consume omega.

Ko tak rasa bangga ke dapat bahagiakan mak ayah?

Ish cikliza bangga giler wei.Sampai kembang kempis hidung dulu bila abah kata darah abah dah tak beku dan tak  likat lagi.

Ada cerita abah dengan omega ni jemput la baca..

Abah dah tak de.Memori bersama je yang masih utuh di lipatan memori 😭.

Al-fatihah buat abah.

Rahsia Warga Emas 80thn Kekal Aktif

Assalamualaikum korang.Petang ni liza ada masa free nak share dengan korang pasal warga emas yang kekal sihat. Liza memang salute lah kalau ...