Wednesday, 13 September 2017

Promosi Malaysia Day 2017 woowww

Lelaki dan Wanita dan cantik dan segak tak dapat pisahkan .Semua rasanya nak cantikkan.
Tapi apa yang korang tahu beza antara CANTIK dan AWET MUDA?
Tak ada beza?
Jangan ada yang jawab ejaannya berbeza.Kena sekeh nanti!
Tak pe cikliza tanya,cikliza jawab sendiri lah ye.Korang boleh baca supaya sel otak tu berhubung sikit pagi ni .
CANTIK  menurut kamus dewan versi ke 4 ~bercantik-cantik menghias muka ,bersolek,mencantikkan,menjadikan cantik.
(Rujukan : http://prpm.dbp.gov.my/cari1?keyword=cantik)
Benda ni semua orang boleh buat.Semua orang boleh kelihatan segak dan cantik jika ditatarias wajah tu dengan makeup.Boleh berubah 360° terus kalau pandai makeup.
AWET MUDA menurut kamus Pelajar Edisi Kedua bermaksud sentiasa kelihatan muda dari usia sebenar.
(Rujukan : http://prpm.dbp.gov.my/Cari1?keyword=Awet+muda)
Yang ni tak ramai boleh dapat.Sebab awet muda ni bukan perlu di tacap luaran,Tapindi tacap dalaman.
Ok paham dah kan maksudnya.Sangat berbeza sekali.Dah rupa cikgu BM pulak pagi ni .
Cantik tak semestinya awet muda.Tapi awet muda sudah semestinya cantik.
Ha..baru best kan.
Kalau di pilih la kan.Cikliza suka awet muda.
Sebab bila awet muda badan, stamina,kulit semua nampak muda dari usia.
Pernha korang jumpa orang umur 50tahun tapi badan sihat,kuat berjalan, maintain cergas kulit pun berseri je.
Cikliza pernah jumpa dan dpt la korek rahsia sikit.
Tak seperti cantik harap pada contengan di wajah je untuk nampak cantik.
Apa yang perlu utk awet muda?Jaga pemakanan dari awal.
Kalau korang pun sama nak nampak awet muda,Malaysia Day ni ada best punya suppliment untuk awet muda.
Only just in 1 bottle.


Cantik dapat awet muda pun dapat.Kan dah untung.
Hanya perlu klik  http://lizakamavits2u.wasap.my/ taip <<NAK PROMOSI MALAYSIA DAY>>
#promosimalaysiadayryg

Rahsia Warga Emas 80thn Kekal Aktif

Assalamualaikum korang.Petang ni liza ada masa free nak share dengan korang pasal warga emas yang kekal sihat. Liza memang salute lah kalau ...