Friday, 3 November 2017

Muka Dah Serupa Kawah Bulan

JANGAN TERKEJUT TGK MUKA KAK CIP DAHULU!!!
Sekarang ni bila Kak Cip jumla orang saja mesti drg puji kulit Kak Cip cantik.
Kalaulah drg tau macam mana kulit Kak Cip masa dulu-dulu. Habis semua lari!!!!
Sejak zaman di universiti lagi kulit Kak Cip ada masalah jerawat yang tersangat over teruk.
Sebulan minimum 10 jerawat batu, maksimum 20 biji.
Bila dah start kecut, dah masuk bulan baru pulak.
Naik balik.
Maka jerawat Kak Cip membiak dengan jayanya. Parut berlubang sedalam terowong.
Huduh sangat.
Sedih gilaaa



Nasiblah suami kahwin dengan Kak Cip juga walaupun muka teruk macam tu.
10 tahun lamanya Kak Cip struggle dengan masalah kulit. 28 tahun pun jerawat banyak lagi.
Dah kenapa???
Bukankah 28 tahun fasa hormon dah stabil maka kulit tak terlampau berminyak sehingga naik jerawat lagi??
Kenapa aku terkecuali??
Terus-terang Kak Cip bagitahu, kulit Kak Cip mula beransur pulih selepas Kak Cip ambil Shaklee.
Kecantikan rupanya bermula dari nutrisi suplemen yang betul.
Sia-sia Kak Cip beli krim mahal2 INERNATIONAL, untuk cantik tapi Kak Cip tak ambil vitamin C dan E.
First thing Kak Cip buat adalah detox dahulu dengan detox Shaklee.
Cukup 1 atau 2 jenis suplemen detox, sambung dengan ESP, vitamin C dan E untuk hilangkan parut.
Kini dah 2 tahun saya amalkan suplemen Shaklee tanpa FAIL!!



Saya sangat berpuas-hati. Bukan saja kulit cantik, tapi saya makin bertenaga.
Kak Cip share ni sebab bulan ni ada PROMOSI!!!!
Harga diskaun kau kau...
Kalau anda mangsa jerawat, klik dibawah




Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat...