Sunday, 7 December 2014

Alfalfa Atasi Masalah Keputihan

Bismillah.
Asslamualaikum semua.Hari ni mood nak share testimoni pengguna yang amalkan Alfalfa untuk masalah keputihan.

Sebenarnya khasiat alfalfa ni banyak bukan hanya untuk masalah keputihan malah ia juga salah satu daripada milk booster yang hebat tau (dengan cara pengambilan yang betul dan demand vs supply)

Saya juga amik alfa ,suami pun sama.Tapi suami bukan la amik alfa sebab masalah keputihan ye tapi untuk masalah gout.

Fungsi alfa ni untuk detox buang segala mak nenek toksin yang ada dalam badan kita.Sebab tue la sesuai untuk pesakit gout sebab banyak toksin yang terkumpul kat sendi.Amik alfa di nyah la keluar.

Banyak pulak aku membebel kat sini jom la tengok apa kata pengguna.


Testimoni 1.Alfalfa untu masalah alahan sebab makan seafood.
 Alfalfa Atasi Masalah Keputihan


Testimoni 2:Alfalfa sebagai milk booster,kurangkan masalah kepuihan,mengurangkan berat badan,dan mengurangkan masalah resdung
 Alfalfa Atasi Masalah Keputihan


Testimoni 3:Alfa dan lecithin menghilangkan masalah sembelit dan keputihan
 Alfalfa Atasi Masalah Keputihan


Testimoni 4:Alfalfa selesaikan masalah keputihan yang kronik 
 Alfalfa Atasi Masalah Keputihan


Ha,ramai yang mengakui alfalfa untuk masalh keputihan,Yup memang tak dapat di sangkal lagi.Bagi saya yang menyusukan baby serius alfalfa membantu menambah kuantiti susu,mengurangkan keputihan dan munurunkan berat badan.Syok badan jadi ringan je.

Tapi nak bagitau hasilnya bebeza mengikut individu tau.Untuk hasil yang baik harus la mengikut cara pengambilan yang betul.


Ingin membeli Alalfa ini secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.




Salam Sayang
Liza 012-3010634


Ketahui Penyakit Tiroid

Hai semua.Hari ni liza nak share info sikit pasal penyakit tiroid. Ada yang biasa dengan kan.Dan ada yg tak biasa dengar. Apakah Penyakit T...