Tuesday, 30 December 2014

Testimoni Colth Pad

Bismillah..Assalamualaikum semua...Hujan lagi..tak pe alhamdulillah tak la panas sangat kan..




Errrmm hari ni saya nak share feed back customer yang dah bertukar kepada Colth Pad kami,alhamdulillah beliau sangat beruas hati.

Sejujurnya saya memang dah lama mengamalkan Cloth Pad perbezaan yang ketara ialah:
1.Tak rasa melekit pun
2.Senggugut ??period pain memang tak de la
3.Mahal pada awal pembelian je
4.Penggunaan cloth pad boleh bertahan sekurang kurangnya sehingga 4 tahun tau.Tak ke jimaat tak perlu nak buat stock pad kat dalam almari.

019-77771045

Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat...