Tuesday, 29 September 2015

Cloth Face Mask

Bismillah
Assalamualaikum semua.Alhamdulillah hujan rahmat di bumi Kedah.Bagi negeri yg di landa jerebu pun dengar dengar hujan dr awal pagi..

Syukur.

Harap - harap jerebu beransur pergi.Bercakap pasal jerebu ni..saya ada sesuatu nak share.

Saya memang minat menjahit.Selain dari specialist jubah/abaya (upah saya murah je) saya juga jahit face mask(topeng muka)

Biasa kita beli yang warna putih tu kan..saya tak tahu harganya..Tapi face mask tu jenis pakai buang.Kalau musim darurat ni memang farmasi letak.harga tinggi la...

Ni saya dedikasikan buat anak-anak saya..saya tak suka benda yang pakai buang.Saya gemar yg guna semula.Untuk pengetahuan semua pempes dan tuala wanita pun saya guna yg cloth diaper dan cloth pad.

Sekarang ni saya buat pula cloth face mask untuk anak-anak.Saya jual pun harga murah je tapi tahan lama.

Pada yg nak berjimat inilah masanya untuk saiz 0-3 hanya RM3 ,4-DEWASA RM5/PC.Saya gunakan fabrik cotton diluar dan lapisan cotton juga didalam.sabgat selesa .

Safe our earth and use recycle!

Salam sayang
Liza 012-3010634

1Tahun Lamanya Nak Cantik

Hai korang hari cuti buat apa?Uuu liza di kedah hujan dari semalam lagi.Sejuk gila ni . Nak keluar pun malas yakmat 😂😂. Ok hari cuti ni ...