Tuesday, 29 September 2015

End Of Sale

Bismillah.
Assalamulaikum semua.Walau sebizi mana pun saya menjahit face mask dan jubah dr tempahan rakan2 Shaklee saya tetap berjalan dengan jayanya.

Senua hujung jari je .Klik klik.klik.klik..barang pun sampai pada customer yg order ESP PROMO bulan ni.

Bertuahnye la siapa yg grab PROMO ni..saya suka pada BELI 2 TONG ESP DAPAT LESS 5% .1 tong pun jimat 2 bulan,2 tong dah boleh guna 4 bulan..

Kalau harga tak promo 1 tong mencecah RM150 tau..agak mahal la kan..so ramai la yg grab sekrang.

Oh esok last day tau.Payment sampai pukul 12tghri shja untuk kami sort order.Sebab shaklee nk close akaun pengedar..

Pada yg belum dapatkan ESP nak tahu harga promo malam ni juga saya bagitau..Tapi go personal la ye.

Salam Sayang
Liza
012-3010634

1Tahun Lamanya Nak Cantik

Hai korang hari cuti buat apa?Uuu liza di kedah hujan dari semalam lagi.Sejuk gila ni . Nak keluar pun malas yakmat 😂😂. Ok hari cuti ni ...