Tuesday, 5 April 2016

Promo April 2016

Lama rasanya tak update promo dari Shaklee kan..

Kebetulan kurang mood mengandung kali ni.Moodnya nak baring je.Mahap ye..walau pun makcik terbaring je tapi kedai online tetap beroperasi macam biasa.

Order kan hujung jari je.Klik klik je barang sampai depan rumah.

Masih berbaki 2 bulan nak bersalin ni,kebetulan dgn promo Vita C dan Omega Guard Shaklee bulan ni dapat la buat persiapan untuk set berpantang pulak.

Banyak kebaikan setiap supplement Shaklee ni.Bukan je untuk orang yang kurang vitamin,tapi dari kanak-kanak hingga warga emas boleh amalkannya.

Ok.Jangan lupa tau.Contact je anytime.

Salam sayang
Liza
012-3010634

Rahsia Warga Emas 80thn Kekal Aktif

Assalamualaikum korang.Petang ni liza ada masa free nak share dengan korang pasal warga emas yang kekal sihat. Liza memang salute lah kalau ...