Friday, 7 July 2017

Seandainya

Assalamualaikum.Morning semua,Jumaat ke 2 Syawal ni kan.

Cikliza nak share tazkirah ringkas dari group telegram yang cikliza join.Moga terdetik dan terkesan di hati kita.

Akhi Adif Gorment:
Seandainya seksa neraka diperlihatkan kepada kita, pasti hilanglah nafsu kita untuk berbuat dosa.

Seandainya nikmat syurga diperlihatkan kepada kita, pasti hilanglah keletihan dan kepenatan kita saat beribadah.

Tapi semua itu disembunyikan untuk menguji keimanan dan kesungguhan kita dalam menjalani ibadah dan menjauhi dosa.

(Dipetik daripada facebook Zonkuliah)

📮Join Telegram Taman Orang Soleh
telegram.me/RiyadusShaliheen

Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...