Monday, 24 July 2017

Yeay Kami Suka Vitamin C


Bismillah
Assalamualaikum semua.Heheh lama pula tak update ni.Cikliza tengah sibuk.denga class #instaboom .

Bila masuk kelas cikliza kena siapkan task yang ada.Untuk mahirkan diri.Kalau lengah-lengah rugi nanti terlupa.

Mai nak share pengguna Vitamin C SHAKLEE.Rata-rata semua suka.Bukan sebab dia murah tapi sebab kebaikan dia.



Tengok la diorang peloles kan.

Diorang kata kulit lebih lembab je.Kira shinning la..Lawa i like.

Eh korang,vitamin c shaklee ni bukan je untuk kulit muka tau.Kulit semua sekali.Pe gambilan vitamin C secara berterusan akan dapat top up Collagen .

Cikliza teringin sgt nak try Collagen



Rahsia Warga Emas 80thn Kekal Aktif

Assalamualaikum korang.Petang ni liza ada masa free nak share dengan korang pasal warga emas yang kekal sihat. Liza memang salute lah kalau ...