Wednesday, 20 September 2017

Minyak Boleh Goreng Kacang

YAKIN KELUAR RUMAH TAK PAKAI MAKEUP !

Kalau anis nak bandingkan muka yang dulu dengan muka yang sekarang , memang jauh beza

Kalau muka dulu , jangan harap keluar tak pakai bedak ! Muka berminyak boleh lap pakai tisu 10 helai pun tak cukup

Jerawat pulak macam bercucuk tanam atas muka segar bugar je lagi lagi atas dahi 😂

Orang tengok "eh eh nak goreng kacang dengan minyak ke?" Referring my jerawat as kacang and my oily face as the minyak 🙄

Jadi anis ikhtiar macam macam dah , skincare dan supplement tapi tak memberi effect macam Shaklee 😁

ESP antara produk shaklee terawal anis cuba untuk kulit anis

Apa anis rasa lepas amalkan ESP?

Kulit jadi cerah semulajadi . bukan putih clorox eh , cerah tak kusam gituhhh

Jerawat susah nak naik . Walaupun jerawat naik , inshaAllah akan cepat turun

Ini antara khasiat ESP yang anis dapat rasa untuk perubahan kulit muka anis

Kalau nak cerita khasiat lain memang tak terkira sebab ESP ni memang best !

Sebab tu orang panggil anis Ratu Shake Shake ESP !! Hehe takkan tinggal ESP sebab senang sangat nak bancuh plus sangat sedap

Pagi ni anis bancuh ESP + milo , esok boleh cuba resipi lain macam macam semua sedap kenyang muka cantik berseri

Takkan korang taknak kot?

Anis open harga istimewa untuk mereka yang ada masalah kulit dan nak cuba ESP 😘

Tanya je anis okay 👌

#letscelebratewomanryg
#promosisetradiantryg
#colorsofwonderubf

Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat...