Thursday, 16 November 2017

Teh Boleh Kuruskan Badan

Wah apa tu?Ada ke teh beh kuruskan badan?macam mustahil je.Hahaha liza tak suruh korang percaya tapi terimalah hakikat bahawa Cinch tea mampu bagi energy dan inch lost.

Ada seorang kawan liza ni dalam misi nak turunkan berat badan lepas bersalin.

Sehari sampai 3 kali wajib dia minum milo.

Kalau tak dapat milo rasa tak lengkap menu dia hari tu.

Sebelum ni pun buat juga misi kurus tapi dia perasan berat dia tak kurang pun.

Static kat situ.

Tapi sejak 2minggu ni liza perati dia konsisten la pegi swimming,jongging,gym dan paling ketara dia cut MILO.

Terus cut tak de excuse punya.Dah ramai coach training nk kurus kata nak kurus kena STOP BENDA MANIS.

Maka kawan liza pun redo lah.Kalau tak sia-sia lah usaha dia.

Bermula dgn swimming semua tu dia gantikan minuman dia dengan cinch tea shaklee.

Tawar yakmat.Tapi sedap la rasa nak kata teh o tu rasa kelat kan ni rasa halus je.

Boleh di bancuh panas/sejuk.Cinch tea ni ada taurina pi google apa kebaikan TAURINA untuk kesihatan.

Liza tgk kawan tu dah banyak inch lost terasa nak pegi minum cinch tea jugak lah.

Bukan je liza nak inch lost tapi liza
nak lebih energy utk cuti sekolah nanti.😁😁😁😁



Wasap cepat tau sapa nak booking Cinch tea ni 012-3010634 

Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...