Friday, 16 February 2018

Rawatan Slip Disc Dengan Vitamin Semulajadi

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.Terima kasih tau sebab masih sudi nak baca sharing liza kat sini.Hari ini nak share tantang slip disc.

Ada yang pernah kena?Apa rasanya Liza pun tak tahu lah.Tapi dari pembacaan dan cerita rakan terdekat sampai tak boleh jalan.

Jom baca kisah kenalan Liza ni yang kena slip disc dan effect nya dengan set sendi shaklee.

Assalamualaikum..semua kawan2  :-)
Mlm ni tie nak kongsi sikit dgn kwn2 kisah kesihatan tie bersama supplement shaklee
Sebelum ni tie tiap2 tahun tie wajib admit dekat hospital pantai..
Sebab pinggang tie sakit slip disc dekat tulang L5..

Sakitnya yaamat tuhan saja yang tahu :-(
Nak duduk tak boleh,nak baring tak boleh lama,nak bongkok @ tunduk tak boleh..nak bangun suami kena angkatkan,suami mandikan :-(

Makan ubat hospital,terapi pun masih tak ok..masih sakit jgk..sampi kena benti kerja :-( sedih yaamat,dah la kehidupan tie tak senang kena buang kerja pulak


alhamdulillah tie ditemukan dengan supplement semulajadi,berkesan dan selamat..
Setelah tie amal supplement shaklee dengan izin nya tie dah lega tak sakit lagi..dalam masa 1bulan..ubat hospital memang tak mkn dah sejak amal supplement shaklee..
Tie ambil supplement ostematrix + omega guard..


Sekarang tie dah boleh duduk lama sampai 8jam ke atas,tidur lama,boleh tunduk @ bongkok,melompat,berlari
Alhamdulillah..dah tak perlu suami angkat lagi untuk bangun...berdikari sendiri
Apa pun kita perlu usaha cari supplimen yang terbaik..ubat2 di luar sana hanya menahan sakit saja..
Dengan supplement ni juga lah tie berjanji jika tie makan supplement ni sakit tie sembuh?? tie akan join bisnes shaklee dengan niat nak bantu semua orang sihat macam tie..
Tak sangka juga la,dengan bisnes shaklee jugak tie jadi suri rumah sepenuh masa tapi tetap berduit setiap bulan 4angka masuk acc..
Alhamdulillah i love shaklee..doakan tie capai hingga ke master coordinator amin..

Alhamdulillah kesihatan beliau semakin pulih dengan terus amalkan omega dan ostematrix vitamin semulajadi.


Kena slip disc juga?

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan syarikat Suppliment semulajadi yang memegang piagam
✔Selamat (sijil halal dan kelulusan KKM)
✔ Semulajadi
✔Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya liza kama yang merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah,serta lebih mementingkan kesihatan anda.Hubungi saya agar saya boleh membantu meningkatkan kualiti hidup dan kualiti kesihatan anda sekeluarga.Saya juga menyediakan khidmat konsultasi PERCUMA  berkaitan produk SHAKLEE yang telah anda pilih.

PENGHANTARAN
Semua proses penghantaran  melalui perkhidmatan Poslaju,Citylink,GDex ke seluruh Malaysia .

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh di buat menggunakan MAYBANK BERHAD,CIMB,BSN,BANK ISLAM atau Western Union jika anda berada di luar negara .

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkan produk shaklee anda ada beberapa pilihan.
☑Belian secara ONLINE menggunakan kad debit /kad kredit anda.
☑Belian terus di cawangan Shaklee berhampiran anda (ID 1275479)
☑Hubungi terus Liza kama di +6012-3010634 untuk membantu anda membuat pembelian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit/kad debit ?Klik di bawah

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b4b0ddbd905dd1a73a7793e607976aab


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Jika anda berminat untuk mendapatkan bonus tunai serta banyak manfaat lain jom sertai team bisnes kami.MUMTAZ THE GREAT yang mempunyai ahli aktif,kelas pemasaran percuma dengan masa yang fleksible.

Rakan Shaklee anda(ID 1275479)
Liza Kama
Sms/wasap :012-3010634
IG :@lizakamasp

Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat...