Thursday, 10 May 2018

3 Hari Offer

Assalamualaikum selamat pagi selamat bercuti.

Posting ni ringkas je sebab Shaklee berbesar hati ni nak bagi less kat korang.

Rugilah tak grab 3 hari je sampai 13 Mei tau.

Cepat siapa nak order boleh transfer ada liza InshaAllah liza akan update dari masa ke semasa

Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat...