Monday, 14 May 2018

Persediaan Ramadhan Akmal

Alahai anak-anak … Bila nak masuk bulan puasa memang ‘excited’, tapi nanti mulalah lembik semacam. Sebab tulah kena ada strategi untuk buat persiapan Ramadhan kali ini.

Dulu masa Along Alif macam senang nak di pujuk.

Kali ini Abg Akmal pulak nak kena latih. Persediaan Ramadhan Akmal bukan dan persediaan mental fizikal buat mama ni.

Mujur lah Shaklee offer Mealshake untuk Ramadan tahun ni.
Kakcik grab 2 tong terus untuk Akmal.

Sebab dia pe'elnya bangun tidur memang tak boleh makan.Tak lalu makan.
Even sekarang pun nak ke sekolah suruh sarapan pun tak nak.
Minum seteguk je. Yang dia sebut saya penat, saya mengantuk.

Ada masa tertentu je cergas. Tapi biasanya dalam seminggu tu ada kot sehari je yang ok nak makan yang lagi 4 hari ermmmm mama kena sabar banyak.

Biasanya Akmal suka air susu sejuk. Jadi mama plan akan buat mealshake +susu pada malamnya dan simpan dalam petisejuk.

Kita try dulu InshaAllah Akmal berjaya. Walau separuh hari pun dah ok buat mama yang penting solat jangan tinggal

Ada ke yang sama macam liza jugak? Baru 1st time nak ajar anak berpuasa? Jom lah kita share beli Mealshake ni kebetulan offer dpt la murah.Lagipun bukan kanak-kanak je minum mak ayah pun boleh tumpang sekaki 





Boleh hubungi kami

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan syarikat Suppliment semulajadi yang memegang piagam
✔Selamat (sijil halal dan kelulusan KKM)
✔ Semulajadi
✔Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya liza kama yang merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah,serta lebih mementingkan kesihatan anda.Hubungi saya agar saya boleh membantu meningkatkan kualiti hidup dan kualiti kesihatan anda sekeluarga.Saya juga menyediakan khidmat konsultasi PERCUMA  berkaitan produk SHAKLEE yang telah anda pilih.

PENGHANTARAN
Semua proses penghantaran  melalui perkhidmatan Poslaju,Citylink,GDex ke seluruh Malaysia .

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh di buat menggunakan MAYBANK BERHAD,CIMB,BSN,BANK ISLAM atau Western Union jika anda berada di luar negara .

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkan produk shaklee anda ada beberapa pilihan.
☑Belian secara ONLINE menggunakan kad debit /kad kredit anda.
☑Belian terus di cawangan Shaklee berhampiran anda (ID 1275479)
☑Hubungi terus Liza kama di +6012-3010634 untuk membantu anda membuat pembelian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit/kad debit ?Klik di bawah


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b4b0ddbd905dd1a73a7793e607976aab


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Jika anda berminat untuk mendapatkan bonus tunai serta banyak manfaat lain jom sertai team bisnes kami.THE MUMTAZ yang mempunyai ahli aktif,kelas pemasaran percuma dengan masa yang fleksible.

Rakan Shaklee anda(ID 1275479)
Liza Kama
Sms/wasap :012-3010634
IG :@lizakamasp



Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...