Friday, 7 September 2018

1Tahun Lamanya Nak Cantik

Hai korang hari cuti buat apa?Uuu liza di kedah hujan dari semalam lagi.Sejuk gila ni .

Nak keluar pun malas yakmat 😂😂.

Ok hari cuti ni biasa kan ada masa free kita especially org pempuan ni suka belek muka.

Liza dari bujang lagi memang suka telek muka depan cermin,hari cuti lah nk buat masker lah ala2 home spa kat diri sendiri.Jadilahkan 😂😂.

Liza nak share ni kenalan liza dalam group Shaklee.Asalnya consumer je.Tapi di sebabkan ada shaklee effect terus decide nak menjual terus pada kwn2 yg ada masalah sama macam dia.

Korang tahu kan Shaklee ni produk organic?

Pada yg baru tahu Shaklee totaly organic.Dari bahan mentah hinggalah di proses pun masih menggunakan cara yg selamat dalam menjaga kualiti produk dia.

Bila nama produk organic dab natural,kesan pada kulit tu makan masa lah.Tak macam produk timbang kilo tu.

Baik beli produk jenama lain. 1 minggu dah elok licin bak telur. Hakikatnya terbelenggu dengan masalah kulit tak berkesudahan. Cer stop, jerawat bakal tumbuh bak cendawan.

Konsep logik akal ialah...

1️⃣ Nyahtoksin (Alfalfa Complex). Badan dah usia 20, 30, 40 tahun. Kaya dengan toksin. Sebab tu jerawat naik tak henti, parut lambat pudar, kulit jadi kusam. Jadi, kena nyahtoksin.

2️⃣ Cukupkan pengambilan protein (ESP) sebab protein ialah 'makanan utama' untuk sel. Sel cukup makan, fungsi & organ (kulit) jadi lawa.

3️⃣ Akhir sekali kuatkan imun dan ambil vitamin yang bantu cepat kecutkan jerawat, mencerahkan & bagus untuk kulit (SR Vita-C Plus)

Bukti ada depan mata. Lambat takpe, janji masalah selesai & badan tak menyerap bahan kimia bahaya.

Pilihan tangan kita

1Tahun Lamanya Nak Cantik

Hai korang hari cuti buat apa?Uuu liza di kedah hujan dari semalam lagi.Sejuk gila ni . Nak keluar pun malas yakmat 😂😂. Ok hari cuti ni ...