Wednesday, 7 January 2015

Syukur Badan Sihat Sepanjang Kehamilan

Bismillah..
Asslamualaikum semua..Ni mood nak share testimoni je..Sebab ramai antara customer liza yang pm testimoni.hehehe.

Customerliza ni kawan baik masadi SMAD dulu..Pregnant anak ke 6..Biasanya dia pengunjung setia wad Tapah bila time pregnant.Loya dari awal kehailan,hb low padatahap yang membahayakan..Dari anak 1st sampai la anak ke 5..

Cian juga dengar cerita dia..Apa lagi liza cerita la pengalaman liza amik set pregnant Shaklee.Alhamdulillah dia pun amik dan keputusanya positif.

Mual kurang HB atas 12.Jom tengok pengakuan beliau.


Sahabat Liza ni amik set basic je Vitalea,Ostermatrix,Vitamin C,Peppermint,Omega.

So pada anda yang mempunyai masalah yang sama macam sahabat Liza ni ,mai la try SET HAMIL

Ingin membeli mana mana produk untuk KEHAMILAN ini secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.


Salam Sayang
Liza
012-3010634



Rahsia Warga Emas 80thn Kekal Aktif

Assalamualaikum korang.Petang ni liza ada masa free nak share dengan korang pasal warga emas yang kekal sihat. Liza memang salute lah kalau ...