Tuesday, 6 January 2015

Testimoni Set Berpantang

Bismillahh..Assalamualaikum..lewat dah hari ni masuk opissss.Tak pe lewat pun tetap kena teruskan.

Ok hari ni nak share pasal set berpantang ni,saya sendiri 2tahun lepas berpantang dengan set berpantang Shaklee.Apa set berpantang Shaklee dan harganya?Boleh check kat SINI.


Testimoni 1:14 hari bersalin bidan puji urat tak kembang:


Testimoni 2:Perbezaan ketara set berpantang Shaklee dangan set berpantang jenama lain


Testimoni 3:Luka cepat baik dan bada tak penat

Alhamdulillah apa yang di nyatakan mereka saya juga merasai benda yang sama.Terutama pada kehebatan Zinc danVitalea.Memang badan rasa cergan even baby terjaga pukul 2 pagi sehinggga 5 pagi..Dapat lelap sekejap pun paginya rasa sangat cergas.

Luka bersali memang cepat sembuh Sebelum ni makan jamu tradisional dari jenama XYZ aduuuhhh lambat nak kering luka kat bawah ni.

Apa pun ahamdulillah saya dan ramai ibu yang dah berpengalaman dengan set berpantang Shaklee.Anda bila lagi??

Ingin membeli mana mana produk untuk berpantang ini secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.


Salam Sayang
Liza
012-3010634


Info Terkini

Assalamualaikum semua. Sabtu Ahad ni korang plan nak kemana? Sesambil atur jadual tu ce korang scroll lagi kat sini. Ada info best pasal O...